Prémium minőségű, 7 lakásos

 társasház a Belváros és Egyetemváros között

Pécs történelmi belvárosa és Egyetemváros között, egy csendes mellékutcában, a Kórház tértől 2 percre 7 lakásos társasház épül.

A lakások, a társasház elhelyezkedése miatt otthonnak és befektetésnek is kiváló választásnak ígérkeznek.

A társasház pécsi viszonylatban kiemelt műszaki tartalommal bír, a beruházó kizárólag prémium minőségű társasházakat épít.

Ízelítőként néhány példa a műszaki tartalomból:

Hidegburkolat 15.000 HUF/m2, melegburkolat 6.000 HUF/m2 anyagárban, 3 rtg. üvegezésű Schüco aranytölgy színű müa, ablakok alumínium redőnyökkel, melyek az erkélyajtókon motorizáltak is. A tetőtéri Velux ablakokon külső és belső roló is felszerelésre került. Egyedi, lapradiátoros cirkófűtés Brötje kazánnal. Geberit blokk wc, Gree splitklíma, gránitpárkányok, riasztó előkészítés, kaputelefon, galvanizált korlátok, grafitos homlokzatszigetelés.

Adásvételi szerződés 10% foglaló és 10% vételárelőleg megfizetésével megköthető.

A lakások megvásárlásához igénybe vehetőek a Családi Otthonteremtési Kedvezmény és a kapcsolódó hitellehetőségek is. A vételár 15 M Ft-ig mentes a vagyonszerzési illeték megfizetése alól.

Tervezett átadás: 2018. október 31. (átadva)

A részletes műszaki tartalom és referencialista megismeréséhez, illetve a projekt helyszíni megtekintéséhez, irodai időpont egyeztetés szükséges.


Lakáslista

Az árak bruttó, kulcsrakész árak.

MINDEN LAKÁS ELKELT!

I. emelet 3.

(közlekedő 5.94 m2, nappali 16.93 m2, konyha-étkező 4.56 m2, háló 13.12 m2, háló 9.8 m2, fürdő 4.4 m2, wc 1.12 m2, erkély 4.63 m2)

Összesen 58 m2 lakás+ 4.63 m2 erkély=>60.31 m2 hasznos alapterület

Az ár nem tartalmazza a splitklímát.

ELADVA

II. emelet 9. (tetőtér)

(közlekedő, nappali-konyha-étkező, hálószoba, fürdő-wc)

48 m2 hasznos alapterület

Az ár nem tartalmazza a splitklímát, fürdőszobabútort, előszobai gardrób szekrényt, beépített konyhabútort gépekkel, lámpákat, minőségi bútorozást.

ELADVA

II. emelet 10. (tetőtér)

(közlekedő, nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, fürdő-wc)

52 m2 hasznos alapterület 

Az ár nem tartalmazza a splitklímát, fürdőszobabútort, előszobai gardrób szekrényt, beépített konyhabútort gépekkel, lámpákat, minőségi bútorozást. 

ELADVA

Fedett, földszinti parkoló

(kötelező a lakáshoz megvásárolni)

ELADVA