Közlemény a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel kapcsolatban

Az ingatlanértékesítés sok személyes találkozót igénylő tevékenység. A társadalmi felelősségvállalás számomra is fontos, ezért tevékenységemet átmenetileg korlátozottan végzem. A kínálat továbbra is megtekinthető weboldalamon és a nagy ingatlanportálokon. Az irodai ügyfélfogadás szünetel, az ingatlan megtekintések a lakosság mozgásának központilag elrendelt korlátozásáig védőfelszerelésben történnek. (szájmaszk, gumikesztyű, lábzsák, kézfertőtlenítő) 

Adásvételi szerződés a felek személyes találkozása nélkül is megköthető, melyről az alábbi linken tájékozódhat:

https://www.xn--mk-xka.hu/tavazonositas


Amennyiben sürgősen értékesítenie kell ingatlanát, a megbízási szerződés megkötése jelenleg online formában is megoldható. Előjegyzését ingatlanértékesítési megbízásra telefonon, vagy a lenti űrlapon keresztül várom.

A koronavírus-járvány miatt jelenleg az ingatlan adás-vételek nem jelentenek prioritást társadalmunkban. Mindannyiunknak a járvány elleni védekezésre, összefogásra kell koncentrálnunk, hogy minél kevesebb áldozattal, minél hamarabb túl legyünk rajta. Arra kérek mindenkit, hogy ha lehetséges, akkor maradjon otthon, illetve segítse idős hozzátartozóit, ismerőseit.

Köszönöm megértését!

Cserfai Zoltán

+36205686100

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kérem, adja meg elérhetőségét, és a lehető leghamarabb felveszem Önnel a kapcsolatot.