Ha eladóként fontos Önnek a

Kényelem

Ha nincs ideje, energiája az ingatlan hirdetésével, a telefonhívásokkal, az érdeklődők előszűrésével, az ingatlan bemutatásával foglalkozni, esetleg nem tartózkodik tartósan Pécsen, akkor kényelmesebb mindezt rám bíznia. Így Ön csak a foglaló átvételekor találkozik a vevővel.

Gyorsaság

A kapcsolatfelvételt követően 2 munkanapon belül létrejön a megbízási szerződés. Az ingatlan felmérése és fotózása, ill. a tulajdoni lap másolat beszerzése után először kereső ügyfeleim kapnak tájékoztatást, majd az ingatlant az adatbázisban rögzítem, hirdetési felületeimen megjelenik.

Őszinteség

Ha az Ön által elképzelt eladási ár nincs teljesen összhangban az aktuális ingatlanpiaci helyzettel, akkor őszintén megbeszéljük a további lehetőségeket, hogy a kereslet és kínálat egymásra találjon. 3-féle számítási módszerrel készített értékbecslés lesz a precíz ármegállapítás biztos alapja..

Biztonság

Ingatlanáról részletes információt irodai regisztráció és adatrögzítés után kapnak az érdeklődők. Helyszíni megtekintés csak fizetőképes vevőknek, minden esetben személyes részvételemmel lehetséges. Így nyomon követhető ki járt az ingatlanban, teljes biztonságban tudhatja értékeit.

Tervezett marketing

Digitális világunkban főleg online felületeken, ingatlanportálokon keresnek ingatlant a vásárlók. Kiemelt, előresorolt, minőségi hirdetéseimmel az eladási esélyek sokszorozódnak. Molinó vagy tábla kihelyezéssel is segítem a felfedező kedvű, célterületükön vadászó vevőjelölteket.

Kommunikáció menedzsment

Amennyiben magánszemélyként hirdeti ingatlanát, a vevői visszajelzéseket nem mindig kapja meg őszintén az érdeklődőktől. Így nem tudja meg, hogy miért nem kap vételi ajánlatot. Ártárgyalás során az eladót érzelmei befolyásolhatják a döntésben, ami akár az üzlet létrejöttét is veszélybe sodorhatja. Bízza inkább rám!


Korrekt sikerdíj

Az ingatlan eladási árát a piaci lehetőségekhez mérten maximalizálom. Szolgáltatásom díja a választott megbízási szerződés típusától függően kerül kialakításra. Kizárólagos, félkizárólagos és több ingatlanra vonatkozó megbízás esetén kedvezményes sikerdíjat alkalmazok, mely eladáskor fizetendő.

Hitelügyintézés

Amennyiben a potenciális vásárlónak a vételár megfizetéséhez lakáshitel felvételére is szüksége lenne, független partnerünk közel 20 bank ajánlatából javasol megoldási lehetőségeket. Így biztos lehet benne, hogy az ingatlan vételárának hitelből fizetendő része is hamarosan megérkezik az Ön bankszámlájára.

Biztonságos jogi háttér

Adásvétel esetén minden jogi ügyintézés (adásvételi szerződés szerkesztése, ellenjegyzése, földhivatali eljárás) profi ügyvédi irodával megoldott, összetett tulajdonosi háttér, és terhelt ingatlan esetén is szakszerű problémamegoldással. A szerződéskötés költsége a vevőt terheli.

Ki a számomra érdekes ügyfél?

  • aki már eldöntötte, hogy valóban el akarja adni ingatlanát,
  • aki elfogadja, hogy ingatlanának értékmeghatározása biztos alapokon történik,
  • akinek elég 1 megbízható szakember, nem több ingatlanost akar versenyeztetni,
  • aki végig motivált tud maradni az értékesítés folyamán,
  • aki az adásvételi szerződésig rám bízza a teljes folyamatot,
  • aki az értékesítésben üzlettársának és nem versenytársának tart.

ONLINE MÉDIA PARTNEREIM

INGATLAN.COM

Magyarország piacvezető ingatlanhirdetési portálja, havi 10-12 millió látogatóval. 

STARTLAK.HU

Meghatározó piaci szereplő, havi 1.3-1.5 millió látogatóval.

INGATLANTAJOLO.HU

Színvonalas, térképes ingatlanhirdetési portál.

KOLTOZZBE.HU

Feltörekvő, modern ingatlanhirdetési portál.

OTTHONTERKEP.HU

Nagy múlttal rendelkező, térképes ingatlanhirdetési portál, bloggal, magazinnal.

KÜLFÖLDI INGATLANPORTÁLOK

Az idegennyelvű portálok kihagyhatatlanok, ha külföldi ügyfeleket is szeretnénk elérni.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Sok potenciális bérlőt és vevőt érek el ingatlanportfóliómmal a közösségi médiában is.

SZERETNE KAPCSOLATBA LÉPNI VELEM?