Miért elégedettek az Ügyfeleim?

Precíz, pontos munkavégzés

A megbeszélt, egyeztetett időpontokat maximálisan betartom, hiszen legnagyobb értékünk az idő. Személyesen intézem a megbízási szerződés kötését és az ingatlan bemutatásokat is. 

Őszinteség, bizalom

Nincsenek trükkök, ráérő rokonok és ingatlanturisták, többes bemutatók ál-licitálókkal. Amit a valós ingatlanpiac nyújt, az fogja meghatározni az értékesítési folyamatot és annak lezárását.

Hagyományos, de modern

A hagyományos ingatlanközvetítés értékei, - mint pl. a személyes kiszolgálás és közreműködés  - a modern, XXI. századi technológiák nyújtotta előnyökkel társítva igazán eredményesek.

Üzleti megjelenés

Mai üzleti világunkban nagyon fontos az ápolt, üzleties megjelenés, melyre én is sok figyelmet fordítok.

Kedvező ár/érték arány

Ügyfeleim szerint a szolgáltatásom a versenytársakhoz képest is kiemelkedő ár/érték arányú.

Ügyfeleimtől érkezett

B. László

Pécs

"Tisztelt Cserfai Úr! Nem gondoltuk volna, hogy 30 nap alatt sikerül eladni hathatós segítségével a lakásunkat! Nagyon köszönjük segítségét, elégedettek vagyunk minden tekintetben. Örülünk, hogy vannak ilyen szakemberek az ingatlanszakmában." 

K. Lívia

Pécs

"Kedves Zoltán! Nagyon köszönjük a hatékony és szakszerű közreműködését lakásunk eladásában. Nagyra értékeljük, hogy segített a valós piaci ár meghatározásában, mivel minket elsősorban az ingatlanhoz fűződő érzelmeink vezéreltek. Sok sikert a továbbiakban is!" 

T. Krisztián

Pécs

"Kedves Zoli, mindent köszönök, amit a lakás eladás során kaptam, egyedül nem ment volna ez nekem :)" 

D. József

Pécs

"Kedves Zoltán! Már a megbízási szerződés kötésekor éreztem, hogy szakemberrel van dolgom, mikor a lézeres távolságmérő segítségével felskiccelte az alaprajzot, majd állványról, "nagy géppel" fotózta a lakást. Nagyon köszönöm a minőségi munkát és a gyors eladást!" 

Szeretne kapcsolatba lépni velem?