Miért elégedettek az Ügyfeleim?

Precíz, pontos munkavégzés

A megbeszélt, egyeztetett időpontokat maximálisan betartom, hiszen legnagyobb értékünk az idő. Személyesen intézem a megbízási szerződés kötését és az ingatlan bemutatásokat is. 

Őszinteség, bizalom

Nincsenek trükkök, ráérő rokonok és ingatlanturisták, többes bemutatók ál-licitálókkal. Amit a valós ingatlanpiac nyújt, az fogja meghatározni az értékesítési folyamatot és annak lezárását.

Hagyományos, de modern

A hagyományos ingatlanközvetítés értékei, - mint pl. a személyes kiszolgálás és közreműködés  - a modern, XXI. századi technológiák nyújtotta előnyökkel társítva igazán eredményesek.

Szakmai tapasztalat

2002 óta sok tapasztalatot gyűjtöttem különböző megbízásoknál, építész végzettségem is sok segítséget nyújt.

Üzleti megjelenés

Mai üzleti világunkban nagyon fontos az ápolt, üzleties megjelenés, melyre én is sok figyelmet fordítok.

Kedvező ár/érték arány

Ügyfeleim szerint a szolgáltatásom a versenytársakhoz képest is kiemelkedő ár/érték arányú.

Ügyfeleimtől érkezett

B. László

Pécs

"Tisztelt Cserfai Úr! Nem gondoltuk volna, hogy 30 nap alatt sikerül eladni hathatós segítségével a lakásunkat! Nagyon köszönjük segítségét, elégedettek vagyunk minden tekintetben. Örülünk, hogy vannak ilyen szakemberek az ingatlanszakmában." 

K. Lívia

Pécs

"Kedves Zoltán! Nagyon köszönjük a hatékony és szakszerű közreműködését lakásunk eladásában. Nagyra értékeljük, hogy segített a valós piaci ár meghatározásában, mivel minket elsősorban az ingatlanhoz fűződő érzelmeink vezéreltek. Sok sikert a továbbiakban is!" 

T. Krisztián

Pécs

"Kedves Zoli, mindent köszönök, amit a lakás eladás során kaptam, egyedül nem ment volna ez nekem :)" 

D. József

Pécs

"Kedves Zoltán! Már a megbízási szerződés kötésekor éreztem, hogy szakemberrel van dolgom, mikor a lézeres távolságmérő segítségével felskiccelte az alaprajzot, majd állványról, "nagy géppel" fotózta a lakást. Nagyon köszönöm a minőségi munkát és a gyors eladást!" 

Szeretne kapcsolatba lépni velem?