Ha vevőként fontos Önnek a

Biztonság

A kínált ingatlanok tulajdoni lap másolatát kikérem a földhivatalból. A tárgyalási folyamat lezárásakor biztos lehet benne, hogy a valódi tulajdonossal egyeztet. Az ingatlant terhelő esetleges bejegyzések még az ajánlat megtétele előtt tisztázhatók.

Gyorsaság

Amennyiben egy ingatlan felkeltette az érdeklődését, a telefonos tájékoztatást követően bővebb, részletes információt nyújtok központi fekvésű, pécs-belvárosi irodámban, majd a lehető leggyorsabban megoldom a helyszíni bemutatást. 

Őszinteség

Az ingatlan tekintetében minden ismert információ átadásra kerül, ami befolyásolhatja élete egyik legfontosabb döntését. (társadalmi-szociális környezet, műszaki paraméterek, azonnali költségek, várható kiadások, stb.)

Korrekt ingatlankínálat

Kínálatomban forgalomképes, értéktartó vagy értéknövelést biztosító ingatlanok szerepelnek. Ingatlanportfólióm minőségére, összetételére folyamatosan nagy figyelmet fordítok.

Hitelügyintézés

Amennyiben a vételár megfizetéséhez lakáshitelt is igénybe venne, független partnerünk teljeskörű hitelügyintézéssel, közel 20 bank ajánlatával segíti a legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztását.

Díjmentesség

Vevők részére a szolgáltatásom teljesen díjmentes. A közvetítéssel kapcsolatos költséget az eladó fizeti. (kivéve: célzott, ingatlankeresési megbízás esetén)

Biztonságos jogi háttér

Az ingatlan adásvételével kapcsolatos minden jogi ügyintézés (szerződés szerkesztése, ellenjegyzése, földhivatali eljárás) profi ügyvédi irodával, kedvező költségekkel megoldott. 

Ki a számomra érdekes ügyfél?

  • aki már eldöntötte, hogy valóban ingatlant vásárolna,
  • aki rendelkezik a vásárláshoz szükséges pénzügyi háttérrel vagy hitel előbírálattal,
  • aki elfogadja, hogy az ingatlan értékmeghatározása biztos alapokon történt,
  • aki kompromisszumkész, tisztában van azzal, hogy a "tökéletes" ingatlan nem létezik,
  • aki végig motivált tud maradni a vásárlás folyamán,
  • aki tiszteletben tartja, hogy az eladó nem saját maga értékesít, hanem engem kért fel erre.

SZERETNE KAPCSOLATBA LÉPNI VELEM?